Kjøkken tar form

>> tirsdag 23. juni 2009

De siste dagene har vi begynnt å sette sammen og montere kjøkken da. Legger ut noen bilder. Fått opp en del skaper og montert en del av benkeplata. Ser ut til å bli velddig fint. Gleder oss masse til å se det endelige resultatet.
Read more...

Litt nytt

Satt inn et nytt vindu på soverommet og badet begynner å ta form for alvor.
Read more...

Strøk nummer to på kjøkkengulvet

>> tirsdag 16. juni 2009

Har pusset etter malingsstrøk nummer en og malt strøk nummer to på kjøkkengulvet i dag.

Read more...

Oppdatering etter "langhelg...."

>> mandag 15. juni 2009

Får vel ta meg tid til å legge ut litt mere bilder her da. Blitt mest jobbing og soving i det siste, men tok en runde med kameraet før jeg dro hjem i kveld, så da blir det en liten oppdatering før det er kvelden.

Først noen av sånn badet ser ut nå. Kommet opp ny vegg der skapet skal være i gangen, rørleggeren har lagt opp det som skal være i gulvet, isolasjon kommet i veggene, veggene rettet opp (tok omtrent en dag å få ting i vater) satt opp kasser til spotter, og lagt rør til alt det elektriske, lagt plater på gulvet. Neste her nå er å isolere ferdig taket og sette opp veggplater.


Neste er kjøkkenet. Dette ryddet jeg og stengte av i går. Deretter ble det søvsuget og malt første strøk på gulvet. Et par strøk til nå så får vi se hvordan det blir.


Ute har svigerfar jobbet med forskaling, slik at det sansynligvis blir støping av såle enten fredag eller mandag.


Til slutt hiver jeg inn noen bilder av grøfta. Denne er da gravd for hånd i løpet av helga og rør med ny inntakskabel er lagt ned. Kanskje det blir strøm hos oss snart også. :)


Read more...

Panel og kjøkken

>> tirsdag 9. juni 2009

Nå er nesten hele stua og deler av kjøkkenet ferdig med panel på veggen. Mangler nå rørlegger, som kommer på torsdag, og litt annet småtteri før vi kan plate ferdig kjøkkenet også, og om vi er riktig heldig får vi kanskje beg. å male gulv til helga. Fikk også levert resten av kjøkkenet i dag, så nå har vi stablet det som kom i dag i hjørnet på stua.Read more...

Plater på veggen

>> søndag 7. juni 2009

Idag har det bla.a blitt plastet og platet med sponplate den veggen på stua som skal ha tapet. Også er det såvidt begynt å tilpasse første plate på neste vegg som du ser såvidt på bildet.


Read more...

Nytt kjøkkenvindu mm

>> lørdag 6. juni 2009

I dag har vi blant annet satt inn nytt kjøkkenvindu, og begynt såvidt med veggen mellom gangen og kjøkkenet, samt litt handling osv....


Read more...

Litt utearbeid i dag.

>> onsdag 3. juni 2009

Ikke gjort så mye inne i dag annet enn å rydde gangen så kjøkkenet kommer seg inn :) Ellers har jeg jobbet litt med å rydde opp etter graveren.


Read more...

Oppdatering på dreneringsjobb

>> tirsdag 2. juni 2009

Da har de vært i dag og sprengt litt, så nå er det fritt fram for videre drenering. Har også begynt å fylle igjen på siden mot svigers, så da blir det snart jobb for svigermor i hagen. Gleder oss til han er ferdig med gravingen så det ser litt bedre ut rundt huset i alle fall.


Read more...

Badegulv....

Mandag fikk jeg ut betong gulvet på badet. Ikke morsomt i 27 grader, men da er det borte. Deilig å være ferdig med. Takk til Frank for lån av verktøy :)

Read more...

Ferdigslipt gulv

Litt oppdatering fra pinse helga. Lørdag og søndag gikk med til å slipe gulv på stue og kjøkken. Legger også med et bilde av der vi har prøvd med litt maling. Ser veldig bra ut så langt så får vi se hvordan det blir når hele gulvet blir hvitt...

Read more...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP